Közösségi oldalak

Belföld

Baleset miatt teljes útlezárás Békés megyében

Két gépkocsi ütközött össze a 47-es számú főúton, Csorvás közelében. A balesetnek két sérültje van. A helyszínelés miatt az utat a rendőrség teljes szélességében lezárta.

Békés megyében, a 47-es számú főúton, Csorvás közelében 2021. május 31-én 18 óra után néhány perccel összeütközött két gépkocsi. A balesetben ketten megsérültek. A helyszínelés miatt a rendőrség az utat teljes szélességében lezárta, az Orosháza felől érkezőket Gerendás felé, a Békéscsaba felől Orosháza irányába tartókat pedig a kondorosi átkötőútra terelik – tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri.

20:15

Egy sávon megindult a forgalom

A helyszínelés még nem fejeződött be, de a teljes útlezárást 19 óra 53 perckor feloldották, a forgalom egy sávon megindult – tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy.

22:10

Befejeződött a helyszínelés a 47-es főúton

A helyszínelés 2021. május 31-én 21 óra 56 perckor befejeződött, a rendőrség a korlátozást feloldotta, a forgalom mindkét sávon zavartalanul halad – tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.