Megnyert mérkőzést eresztett ki a kezei közzül a Békéscsaba 1912 Előre

A Békéscsaba 1912 Előre labdarúgócsapata nem bírt a tavaly még NB I-ben szereplő Haladással, az NB II-es labdarúgó-bajnokság hétközi fordulójában. A Kórház utcai derbin mindkét félidőben egy-egy gól született mindkét részről, de a találatok eloszlása mellett a játék képe alapján is reális pontosztozkodás született.

25. perc: Faragót szerelték szabálytalanul a tizenhatoson belül, a nyilvánvaló tizenegyest pedig Hursán György a balra rogyó kapus mellett a jobb alsó sarokba helyezte, 1–0.

42. perc: Habovda-Kiss Bence-Szalay kombináció végén Szalay Szabolcs bevezette a labdát a tizenhatoson belürel majd 14 méterről a hosszú, jobb sarokba lőtt, 1–1.

79. perc: Gréczi a bal szélen cselezte be magát a 16-oson belülre, majd remekül tálalt Pantovics Nikola elé, aki közelről nem hibázott, 2–1.

81. perc: Még a góljukat ünnepelték a csabaiak, amikor Gaál balról középre adott, a röviden érkező Nyáriról a hosszún Medgyes elé pattant a labda, a támadó Mészáros Márkkal a nyakán két méterről lőtt, a játékszer a védő lábáról került a hálóba, 2–2.

Képgaléria – Fotó: Erdős Csaba

NB II-es labdarúgó-mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre–Szombathelyi Haladás 2–2 (1–1)
Békéscsaba, 835 néző
Vezette: Ducsai József (Tőkés Róbert, Varga Gábor).
Gólszerző: Hursán (25. – 11-esből), Pantovics (79.), ill. Habovda (42.), Medgyes (81.).
Sárga lap: Kovács Á. a 15., Máris a 23., Jagodics a 38., Holdampf a 66., Nyári a 74., Bidzilya a 86., Kiss B. a 92. percben.

Békéscsaba: Ribánszki – Szalai D., Szélpál, Farkas M., Babinyecz (Mészáros, 46.) – Máris (Gréczi, 62.), Hursán, Faragó, Bidzilya – Olasz (Pantovics, 75.), Kovács Á. Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

Szombathely: Gyurján M. – Habovda, Jagodics M., Németh Milán, Bosnjak – Kiss B., Holdampf, Németh Márió (Novák, 76.), Szalai Sz. (Nyári, 71.) – Eszlátyi (Medgyes, 55.), Gaál B. Vezetőedző: Supka Attila.

Schindler Szabolcs: – A mai napon gyengén játszottunk, de volt hat ziccerünk. Egy megnyert meccset engedtük ki a kezünkből.

Hursán György 11-ese:

Close