Elég volt egy hiba Gyöngyösön, el is hozta a három pontot a Füzesgyarmat

A találkozó után kijárt a szurkolók gratulációja.

Gyöngyösön is folytatni tudta győzelmi szériáját a Füzesgyarmati SK NB III-as labdarúgócsapata. A sárréti piros-fehérek zsinórban negyedik bajnokijukat nyerték meg a Mátra-alján, ezzel egy helyet sikerült feljebb lépniük a tabellán, és már az ötödikek.

Gyors góllal indított a gyarmati együttes. Egy bedobásból Marius tört be lendületesen a tizenhatos sarkánál az ellenfél kapuja elé, a védője csak szabálytalanul tudta megállítani, amiért 11-es járt. A büntetőt Toca Bogdan higgadtan értékesítette, 0–1. A folytatásban is többet birtokolták a labdát a vendégek és a kapu előtt is veszélyesebbek voltak, de nem sikerült újból mattolniuk Ladányi kapust. A hazaiak pedig szűk félóra elteltével egyre inkább felbátorodtak. Ennek hozadékaként egy alkalommal Fildannak nagy bravúrt kellett bemutatnia, hogy a sárrétiek megőrizzék az előnyüket, igaz a kontráikban is benne volt a veszély.


Szünet után visszavették az irányítást a látogatók. A félidő közepén volt egy 10 perces fellángolásuk a gyöngyösieknek, de komoly lehetőségeket ebben az időszakban sem tudtak teremteni. Azután megint a gyarmatiak domináltak, de ők is inkább a biztonságot tartották szem előtt, és a megszerzett gól által jelentett 3 pontot, amit sikerrel őriztek meg – zsinórban negyedik győzelmüket elérve.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Gyöngyösi AK–Füzesgyarmati SK 0–1 (0–1)
Gyöngyös, 250 néző.
Vezette: Muhari Gergő (Szabó Ferenc Szilárd, Kovács Zoltán).
Gólszerző: Toca (8. – 11-esből).

Gyöngyös: Ladányi – Wild (Csoszánszki, 74.), Csornij, Fehér, Petrezselyem – Bartha, Tarnai, Ondrejó, Markovics – Forgács, Laurinyecz (Botos, 90.). Edző: Varga Attila.

Füzesgyarmat: Fildan – Achim S., Vincze, Raducu, Toca, Fejes – Székely (Kis Sz., 91.), Máriusz, Villand, Pataki (Lukács, 39.) – Katona Gy. (Popescu, 55.). Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Csillag László.

Varga Attila: – Nagyon elégedett voltam saját csapatom teljesítményével. Ha valaki rászolgált a győzelemre, azok mi vagyunk, de nem sikerült a helyzeteinket értékesíteni egy jó képességű ellenféllel szemben.

Boros Tibor: – Azzal küldtük csatába a játékosainkat, hogy nyugodtan várjanak az ellenfél hibáira, nem kell fölösleges kockázatot vállalnunk. Ez hamar eredményre vezetett, így a későbbiek során sem volt okunk változtatni a játékunkon. Csak azt sajnálom, hogy a lehetőségeket elpuskáztuk, de pozitív, hogy az ellenfelünket nem engedtük komoly helyzetbe kerülni.

Close