Komáromi László kétszeres országos bajnok, Simon György bronzérmes lett!

Komáromi László (középen)

Magyarország Senior Országos Bajnokságát hétvégén rendezték Budapesten. A Kopp Békéscsabai Atlétikai Clubot Komáromi László Tamás példaértékű versenyzéssel képviselte, s 2 bajnoki címet nyert.

Eredményei:

1500 méter M45 korosztály (45-49 éves): 1.hely 5:00,08
5000 méter M45 korosztály (45-49 éves): 1. hely 18:28


László így nyilatkozott a verseny után:

– Sajnos az 1500 méter futam 20 perc késéssel kezdődött, ráadásul viharos szélben, s ez rányomta bélyegét az időeredményekre. Minden futó messze elmaradt egyéni legjobbjától, de a szurkolók számára az egyik legizgalmasabb futam volt, hiszen végig nagy csata volt az első helyért. 5000 méteren már ideális időben, végig vezetve, biztosan sikerült megnyernem a versenyt.

Ultra Tisza -Tó ( UTT-111) 120 km-es futáson Simon bronzérmes lett

Hétvégén volt a TT-111néven jegyzett rangos futóversenyt, ahol Simon György atlétánk képviselte a Kopp Békéscsabai Atlétikai Clubot.Gyuri összesítésben 5. , s a férfiak rangos mezőnyében bronzérmes helyezést ért el 10 óra 58 perc 26 másodperces idővel.

Itt érhető el a teljes végeredmény:

http://www.checkpointsystem.hu/event/utt2019-egyeni

Gyuri így számolt be a futásáról:

– A verseny reggel 7 órakor rajtolt, Tiszafüredről Poroszlóra futottunk, majd vissza ugyanazon az útvonalon végig a tavat körbe ölelő gáton. Az időjárás az évszaknak megfelelő volt, tehát szinte végig tiszta égbolt és erős napsütés, néha egy kis szellő enyhítette a forróságot. Kellemes környezetben, remek szervezés mellett közel 120 egyéni induló és számtalan csapat teljesítette sikeresen a távot. Fejes Zoli volt a bringás kísérőm, akinek sokat köszönhetek.

Simon György

Close