Két rangadón is jelen lesz portálunk a hétvégén

Két rangadón is jelen lesz hétvégén portálunk kamerái, szombaton és vasárnap is. Mindkét mérkőzést rögzíti portálunk, melyről mihamarabb videó-összefoglalót prezentálunk a labdarúgást kedvelő olvasóinknak.

Megyei bajnokság 2019.05.25. Szombat, 17:00 Békéscsaba, Kórház u.

Békéscsaba 1912 Előre II. – Körösladányi MSK

A bajnoki cím két legméltóbb várományosa szombaton 17:00-kor párbajozik egymással Békéscsabán a Kórház utcában. A rangadó kimenetele vélhetően nem csak 3 pontról szól majd, hiszen azzal már-már behozhatatlan előnyre tenne szert a sikeresebb gárda. Apróságok dönthetik el a rangadót, már amennyiben elbírnak egymással a felek, a döntetlen ugyanis a Körösladánynak kedvezne, akik ez esetben jobb gólarányukkal megtarthatnák vezető pozíciójukat.


NB III. Keleti csoport 2019.05.26. Vasárnap, 17:30 Putnok, Várady Béla Sportközpont

Putnok SE – Füzesgyarmati SK

A vasárnapi mérkőzés, megyénktől igen távol, a Borsod-Abaúj Zemplén megyei Putnokon fog lezajlani, 17:30-kor kezdődően. Négy pont választja el egymástól a két gárdát, vagyis a házigazdáknak csak győzelemmel maradhat esélyük előrelépni, illetve a Sényővel szemben megőrizni a pillanatnyi pozíciójukat. Számunkra viszont már a döntetlen is üdvös lehet.

Pontosztozkodás esetén viszont a szabolcsi újonccsapat még veszélyeztetheti a Füzesgyarmat pozícióját, ezért is lenne jó nyerni Putnokon, hogy a Tiszaújváros ellen hazai évzárón már nem kelljen matematikával foglalkozni, csak a focival

– írja a sárréti gárda weblapja.

Close