Füzesgyarmati kick-box évzáró

A Békés Megyei Harcművész Szövetség számos klubja zárta az évet vacsorával, ahol kötetlenül búcsúztak az évtől az egyesületi tagok. A füzesgyarmati Hegyesi Kick-box SE kollektívája a szeghalmi Leonardo Ételbárban tartotta évadtáró rendezvényét,amelyre meghívást kapott és eljött Shihan Gregor László VII.DAN , a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke is. A vacsorával egybekötött évbúcsúztatóra eljöttek a régi tagok is, akik gyakran felidézték a régi történeteket, amelyek csak növelték a vidámságot.


Bár elkerült Füzesgyarmatról a klub alapítója  Hegyesi Zsolt, eljött a rendezvényre, csakúgy, mint a régi harcosok, Rostás László,Szabó Imre, Gasparik Zoltán és a többiek. Sensei Gasparik Róbert III.DAN, az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket, s jutalmazta a klub balesetéből nemrégiben felépült és az edzésmunkába nagy akaraterővel visszaküzdő versenyzőjét, Csontos Norbertet.

A vacsora után a kick-boxos tortát vágta fel Hegyesi Zsolt alapító. Előtte Gregor László megyei elnök méltatta a klubban folyó munkát, kiemelve a nemrégiben megrendezett nemzetközi önvédelmi szeminárium megszervezését. A füzesgyarmati hegyesi Kick-boksz SE évadtárója jó hangulatú, baráti beszélgetésekkel ért véget.

Close