Belgrádi tesztmérkőzésen győzött a BRSE

A hosszú bajnoki szünetet kihasználva Belgrádba utazott a BRSE női röplabdacsapata, ahol a patinás Crvena zvezda együttesével játszott ötszettes tesztmérkőzést. A csabai hölgyek szettet sem veszítettek, igaz az eredmény ezúttal másodlagos volt.

Az ötszörös bajnok jelentős átalakuláson ment keresztül az évforduló táján, több új játékost is be kell építenie a szakmai stábnak, így a jövő pénteki első, idei hivatalos találkozó előtt a fontos volt, hogy az edzők meccshelyzetben is gyakoroltathassák a formálódó együttest. Mivel a környező országok döntő többségében zajlik a bajnokság, ezért nem volt egyszerű a kiválasztás.

Végül a szerb pontvadászat egyik élcsapata fogadta Molcsányi Ritáékat, melynek vezetőivel az utánpótlást is érintő együttműködésről egyeztettek a felek a meccset megelőzően. A mérkőzést a Marakana stadion szomszédságában lévő edzőközpontban rendezték, ahol a hazaiak alaposan megnehezítették a BRSE dolgát. Összességében hasznos volt az összecsapás, melyen bemutatkozott a két friss szerzemény, Milagros Collar és Tanja Grbic is.

Crvena zvezda–Békéscsabai Röplabda SE 0:5 (-20, -19, -15, -21, -22)

Bmsextra.hu

Close