Boér Gábor: sajnálom, hogy nem sikerült megegyeznünk, de sajnos néhány apróságban más volt az elképzelésünk

Bár nem is olyan régen még a DVSC-vel hozták hírbe, szerdán kiderült, hogy Debrecenben ugyan, de nem az NB I-es csapatnál, hanem az NB III-as DEAC-nál folytathatja edzői pályafutását Boér Gábor.

írja a nemzetisport.hu.

Boér Gábor, Fotó: Erdős Csaba

Csakhogy az NB II-ben Békéscsabán és Győrben is megforduló 37 éves szakvezető nem jelent meg a beharangozott sajtótájékoztatón, melynek a sajtóanyagában konkrétan az szerepelt, hogy két és fél évre szóló szerződést ír alá.

„Értetlenül állunk a dolog előtt, hiszen keddre mindenben megegyeztünk szóban Boér Gáborral – kezdte csalódottan a sajtótájékoztatót Lóczi Lászlóné Kovács Marianna, a DEAC ügyvezetője. – Szerda reggel pedig arról tájékoztattak minket, hogy a feltételeken változtatni szeretnének a stábjával. A DEAC-nál van egy hosszú távú koncepció, s egyelőre annyit mondhatok, hogy ebben eszközölnének némi változtatást.”

A dolog érdekessége az is, hogy az oldal információi szerint Boér Gábor és Makra Zsolt kedd este találkoztak személyesen a DEAC vezetőségével, sőt a cívisvárosban is aludtak.

„Nem szeretnék ezzel kapcsolatban sok mindent mondani, hiszen nem is tudok. Folynak a tárgyalások, az aláírás pedig még nem született meg”

– mondta el az ügy kapcsán az edzőjelölt, Boér.

Ha még jelölt egyáltalán.

Boér Gábort is megkérdezték, mi az álláspontja az esettel kapcsolatban, a fiatal tréner a következőket mondta.

„Már az év elején megkezdődtek a tárgyalások, és kedd este valóban Debrecenben voltunk
– A DEAC vezetői korrekt jövőképet vázoltak fel, közel álltunk a megegyezéshez, ám végül nem született megállapodás. Még kedden este, sőt szerda délelőtt is egyeztettünk, viszont végül nem minden úgy került a papírra, ahogy azt megbeszéltük. Fontos hangsúlyoznom, nem az anyagiakon múlt, teljesen más oka van annak, hogy nem írtuk alá a megállapodást. Bennünket úgy tájékoztattak, hogy nem lesz sajtótájékoztató, ehhez képest meglepve láttam, hogy hiányoltak az összejövetelről. Sok sikert kívánok a DEAC-nak, szép jövő előtt álló klub, sajnálom, hogy nem sikerült megegyeznünk, de sajnos néhány apróságban más volt az elképzelésünk.”

– mondta Boér Gábor.

Forrás: Nemzetisport.hu

Close