Látta már Kristen Stewart-ot pár centis hajjal és szőkén? – Januárban jön az Underwater!

Szinte sehol semmit nem lehettett hallanai arról, hogy készült egy vízalatti horrorfilm, amiben olyan sztárok játszanak, mint Kristen Stewart, Vincent Cassel, T.J. Miller, az a címe, hogy Underwater, az előzetesében pedig gyakorlatilag semmi eredeti nincs, mégis érdemes megnézni.

Az Underwater William Eubank munkája, akinek az előző filmje a The Signal című kisköltségvetésű sci-fi volt. A film sztoriját felesleges részletezni, elég csak visszaemlékezni a kedvenc jeleneteinkre olyan filmekből, mint A mélység titka, a Pitch Black, a Napfény, az Élet, és nagyjából meg is van: egy csapat melós egy hónapra az óceán fenekére utazik, de valami para történik, és menekülniük kell.

Ahogy az előzetes egy pontján kiderül, gyalog, kevés oxigénnel, és feltehetőleg úgy, hogy vízalatti szörnyek is megnehezítik az életüket. Amúgy a legjobb az egészben, hogy száz százalékig ismerős az egész, mégis valahogy hatásosnak tűnik a film.

Az Underwatert 2020. január 10-én mutatják be az Egyesült Államokban, magyar premierről egyelőre nem tudni, de feltehtőlen februárban már lehet rá számítani.

Close