Harminchat tagú zsűri bírált a 22. Csabai Kolbászfesztiválon

A Csabai Kolbászfesztivál ifjúsági gyúróversenyének csapatai nagy lelkesedéssel, odafigyelve a higiéniára, a fűszerezésre végezték a kolbászkészítést pénteken. Mindezt Prohászka Béla, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke, a zsűri elnöke emelte ki.

Hozzátette, féltve őrzött kincsek, eszközök is előkerültek a régi disznóvágásokról, és ezekkel is díszítették az asztalokat, valamint a csapatok az egyenöltözékre is adtak. Harminchat tagú zsűri bírálta a kolbászkészítés folyamatát és a végeredményt sütve megkóstolták csoportokra bontva, a legjobbakat pedig közösen kiválasztották. Az összpontszám alapján született meg az eredmény, ugyanakkor mindenki nyert, aki a kiváló hangulatú versenyben részt vett.
[GARD]

Close