A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Törhetetlen lesz a samsung új kijelőzője

A kijelzők egyik legnagyobb problémáját orvosolhatja a Samsung Display most bejelentett újdonsága, egy igazán ellenálló, rugalmas kijelzőpanel. Nem kell félni majd attól, hogy eltörik az okostelefon kijelzője, ha elterjed a Samsung Dispaly most bejelentett újdonsága: az állításuk szerint "törhetetlen", rugalmas OLED panel. A megerősített műanyag panel könnyű, igen hasonló az üveghez, ezért megfelelő az okostelefonok számára, de mobil katonai eszközökhöz, játékkonzolokhoz, tabletekhez is használható.

A panelt az Egyesült Államok védelmi minisztériumának katonai szabványokon alapuló, valós idejű tortúrateszteknek vetették alá. Az ejtéstesztben 26-szor dobták le 1,2 méteres magasságból, később pedig – a katonai szabványt felülmúló – 1,8 méteres magasságból is leejtették, de a panel nem károsodott. Ugyancsak károsodás nélkül élte túl a rendkívül alacsony (mínusz 32 fokos) és a magas (71 fokos) hőmérsékletet.

Aktuális