A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Újra Hankook abroncsokon gurulhatnak a civilek

Békés megyei szervezetek is jelentkezhetnek a gyár pályázatára 

Hetedik alkalommal hirdeti meg Abroncsadományozási Programját a Hankook Tire Magyarország Kft. A 2012-ben indított, ma már az ország legnagyobb ilyen jellegű kezdeményezésének számító programjában a vállalat már több mint 13 000 abronccsal,

273 millió forint értékben támogatta a fontos társadalmi célokat felkaroló civil szervezeteket. Pályázni a www.hankookadomany.hu oldalon lehet 2018. július 20-ig. Ebben az évben is meghirdette egyedülálló Abroncsadományozási Programját a Hankook Tire Magyarország Kft. Ennek keretében a vállalat olyan alapítványoknak, kisebb egyesületeknek és nonprofit szervezeteknek kíván segítséget nyújtani, amelyek egyébként ritkán és csak nagy erőfeszítések árán jutnak támogatáshoz.

„Örülünk, hogy évről évre támogathatjuk azokat szervezeteket, amelyek munkájukkal rengeteget tesznek a helyi közösségek életéért, a környezetért vagy a beteg gyerekekért. Feladatunknak érezzük, hogy segítsük tevékenységüket, termékeinkkel szó szerint gördülékenyebbé, gyorsabbá, biztonságosabbá tegyük a napi munkájukat”

– mondta Roy Katalin, a Hankook Tire Magyarország Kft. kommunikációs vezetője.

Az elmúlt évben több Békés megyei szervezettel együtt támogatásban részesült a Meteor Természetjáró Közhasznú Egyesület is.

„Betegségmegelőző és környezetvédő programjaink során sok esetben saját gépjárműveinket kell használnunk, pedig közösségi célok megvalósításáért dolgozunk. Ezért nagy segítség az új abroncs, hiszen tavaly például így már biztonságosan és költséghatékonyan juthattunk el a szanazugi hulladékgyűjtő kezdeményesünk helyszínére”

– nyilatkozta László István, az egyesület elnöke. A pályázó szervezetek ezúttal is egyenként 12 darab, azaz 3 garnitúra Hankook abroncsra adhatják be igényüket július 20-ig a www.hankookadomany.hu weboldalon. A támogatásra azok a legalább 5 éve működő alapítványok, közalapítványok, illetve egyesületek pályázhatnak, akiknek környezet-, táj- vagy természetvédelem, fenntartható fejlődés, beteg gyermekek, koraszülöttek szállítása vagy rend- és katasztrófavédelem a fő tevékenységi köre.

Aktuális