A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Négyes válogatott viadalon vesz részt három békéscsabai atléta

Július 8-án, vasárnap Krakkóban találkozik egymással Csehország, Magyarország, Szlovénia és Lengyelország U23 válogatottja, melyre meghívást kapott az eredményei alapján 2 versenyzőnk is: Novák Natália 1500 m-en, Szebegyinszki Richárd diszkoszvetésben, Diószegi Dávid 5000 m-en erősíti a magyar válogatottat. „- A korcsoport számára fontos ez a verseny a hagyománya miatt is – nyilatkozott a MASZ up. referense, Lengyák György

Rúdugró bemutató és aranyérmek Budapestről

A Magyar Atlétikai Szövetség kiemelt szakágként kezeli a rúdugrást, így több egyesületben is komoly munkacsoport működik. Békéscsabán Bagi Árpád egykori tízpróbázó neveli a tehetségeket ebben a rendkivüli ügyességi versenyszámban. A Békéscsabai Főtéri Nyár e hétfői programján is bemutatkozott csapatunk.

Az elmúlt héten az MTK rúdugró versenyén 10 csabai serülő és gyermek korosztályos atléta indult és mindenki sikeresen versenyzett. Sokuknak ez volt az eddigi legrangosabb eseménye, ahol klubunkat képviselte. Kiemelkedőt nyujtott a serdulő fiuknal Tyetyák András aki 283-as egyénije utan 340 cm- el a 2. helyezest erte el uj egyeni csuccsal. Mellette a gyermeklányok eredménye dicséretes, ahol Kovács Patrícia egyéni csúccsal 220-cm-el megnyerte a versenyszámát, s klubtársa, Tyetyák Adrienn 200 cm-el lett a második.

Aktuális