A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Birtalan Botond a Vasasnál folytatja!

Birtalan Botond a Békéscsaba 1912 Előre csapatától, a fővárosi Vasas FC-hez igazolt. Ezt Domonyai László, a Vasas FC klubigazgatója jelentette be, a szerződés aláírását követően. A klubigazgató elmondta:

- Örülök, hogy egy korábbi Vasas-játékossal erősödött a klubunk, aki az elmúlt években folyamatosan kiválóan teljesített, amit az is bizonyít, hogy a mögöttünk hagyott évadban ő volt az NB II gólkirálya. Bízom abban, hogy góljaival segíteni fogja csapatunkat, hogy a hagyományainkhoz méltóan szerepeljünk az előttünk álló bajnoki szezonban, és hosszútávon értéke lesz a Vasasnak.

Új igazolásunk 1989. április 8-án született Budapesten. 1997-ben a BVSC-ben kezdte pályafutását, majd az 1998/99-es szezonban, valamint 2003 és 2006 között a Vasasban játszott. Előző klubjához, a Békéscsabához 2014 nyarán igazolt, ahol összesen 47 gólt szerzett az NB II-ben, az előző idényben 22 találattal gólkirályi címet szerzett.

Forrás: vasasfc.hu

Aktuális