A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Magyar szurkolók: "Leekens takarodj!" - Ismét vereséget szenvedett a Magyar válogatott

Varga József (b) és az oroszországi világbajnokságra készülő ausztrál csapat játékosa, Tomas Rogic (b2) a Magyarország - Ausztrália barátságos labdarúgó-mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2018. június 9-én. MTI Fotó: Czagány Balázs

Az utolsó negyed órában három potyagól is született. Georges Leekens munkássága a válogatott élén: vereség Kazahsztántól, Skóciától és Ausztráliától, döntetlen Fehéroroszországgal. Az első félidőben többször veszélyeztetett a magyar csapat, mint a vendégek, de a vezetést nem sikerült megszerezni. A második félidőben kiegyenlített játék után Dibusz Dénes a 75. percben képtelen volt hárítani Daniel Arzani lövését, óriási potya, a világbajnokság legfiatalabb játékosa lőtte a találkozó első gólját.

A 87. percben az ausztrál védelem még ezt a bénázást is felülmúlta, Fiola jobb oldalról érkező beadását Trent Sainsbury a saját kapujába fejelte, 1-1. Azt hittük, hogy itt vége a "melyik védelem tud nagyobbat hibázni?" című játéknak, de nem. Irvine beadását Kádár Tamás jobbal tette a magyar kapuba, 1-2 oda, ez a vége. Az ezúttal kisebb létszámú szurkolótábor "Leekens takarodj!" és "Dárdai Pali!" rigmusokkal jutalmazta a mai teljesítményt.

Aktuális