A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Csak egy döntetlenre futotta Tatabányán

Jól kezdett a Békéscsaba, hiszen az első percben Gránicz Patrik lövése csattant a kapufán. Amilyen jó volt a kezdet, olyan rossz volt a folytatás. A 4. percben Sajbán Máté remekül centerezett középre, majd belül Pethő átlépte a labdát, majd a hosszún Lengyel érkezett, és a bal felsőbe bombázott 1-0. Nem sokat kellet várni a Békéscsaba válaszára sem, hiszen a 12. percben Birtalan Botond beadása után Szatmári egyenlített ki 1-1. A 17. percben Medgyes remekül cselezett remekül a tizenhatos előterében, de lövése a kapu mellé ment.

A 31. percben Medgyes készítette le a labdát Pethőnek, aki kapásból vette célba Ribánszki kapuját, lövése a bal alsó kapufáról pattant ki az alapvonalon túlra. A második játékrészben a hazaiak kezdték aktívabban a játékot, azonban veszélyes helyzetet nem sikerült kialakítani. Az 55. percben Szatmári kb. 20 méterről leadott lövése ment el a bal alsó kapufa mellett. 

Az 57. percben Medgyes lövése szállt a kapu fölé, majd a 61. percben a másik oldalon Viczián lövése is a kapu fölé szállt. Egy perccel később, Gránicz Patrik érkezett remekül a hosszúra, de lövése nem sikerült, mert lecsúszott a lábáról, és a kapu mellé ment. A 65. percben Birtalan érkezett a beadásra, lövését Demjén védte hatalmas bravúrral, közben a játékvezető sípja állította meg a játékot leshelyzet miatt.

A 70. percben Fodor ment el a védője mellett, majd próbálta átemelni a kapujából kilépő Ladislavot, aki remekül védett, a kipattanóra Fodor csapott le, ám Ladislav remekül ért vissza és tolta szögletre a labdát. A 78. percben Menyhárt beadására érkezett remekül Pethő, fejese a felső lécen csattant. A 83. percben Birtalan lövését védte Demjén kapus. A játékvezető 3 percet hosszabbított de az eredmény már nem változott.

Merkantil Bank Liga NB II, 35. forduló

Budaörs SC–Békéscsaba 1912 Előre – (1–1)
Tatabánya, 250 néző.
Vezette: Kulcsár Katalin (Szalai Dániel, Bede Tamás).
Gólszerző: Lengyel (5.), ill. Szatmári (12.),

Budaörs: Demjén – Menyhárt, Kékesi, Tányéros Á., Medgyes – Bakos Sz., Ódé – Czvitkovics, Lengyel B., Sajbán Máté – Pethő. Csere: Kemenes, Palincsár, Sajbán Miklós, Fényes, Fodor D., Adamcsek, Csobánki. Szakmai igazgató: Bognár György. 

Békéscsaba: Ribánszki – Pilán, Dlusztus, Szélpál – Nagy S., Viczián, Király, Szatmári – Birtalan, Nagy I., Gránicz. Csere: Máthé, Zahorán, Ilyés, Urbin, Tóth D., Lustyik, Kiss L. Vezetőedző: Boér Gábor.

Boér Gábor: – Az idegenben szerzett egy pont értékét jelen pillanatban még nem tudjuk felértékelni, de ettől függetlenül a Budaörs ellen elért döntetlen, és a forduló többi mérkőzésének eredményeképpen megerősítettük bronzérmes pozíciónkat, sőt matematikailag még a második hely sorsa sem dőlt el.

Aktuális