Nem Mészáros Lőrincé

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Erős mezőnyben kiváló békéscsabai eredmények a rangos nemzetközi mezei versenyen

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség mezei versenysorozatának egyik állomása az 51. alkalommal megrendezett belgrádi mezei versenyre meghívást kaptak versenyzőink, a több mint 10 országból érkezett atléta között. Tóth Sándor futói az erős nemzetközi mezőnyben is bizonyítottak: A felnőtt 6 km-es távon Gregor László a jelenlegi felkészüléséhez képest kiválóan szerepelt. A több kis sérülés, egyetemi vizsgaidőszak és tanítás mellett készülő Laci, 5 km-ig irányította a versenyt, de az utolsó körben meg kellett elégednie a rangos mezőnyben a harmadik hellyel.

Ülést tartott a Békés Megyei Harcművész Szövetség

Békéscsabán, a Lencsési Közösségi Házban tartotta a 2017 évet lezáró és a 2018 évet előkészítő rendes éves közgyűlését a Békés Megyei Harcművész Szövetség. A Békés Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesülete, mint ernyőszervezet keretében működő, 1984-ben alapított szervezet igyekszik összefogni Békés megye harcművészeit. Shihan Gregor László VII.DAN elnök egészítette ki szóban az előre kiküldött írásbeli beszámolót. Eredményes évet zártak a megye harcművészei mind a versenyeredmények, mind a rendezvények terén.

A bíró gratulált, aztán sárga lapot adott Edinson Cavaninak

Edinson Cavani lett a PSG történetének legeredményesebb gólszerzője szombaton: az uruguayi csatár 157. gólját szerezte a párizsi klubban, és ezzel megelőzte Zlatan Ibrahimovicot, szóval volt nagy ünneplés. A Montpellier-t fogadták hazai pályán, és Cavani már a 11. percben betalált: Rabiot passza után közelről kotorta be a rekordot jelentő gólt. A mezét levéve egyből rohant ki ünnepelni a nézők közé, aztán amikor ez megvolt, Schneider bíró előbb gratulált neki a gólrekordért, majd rögtön ki is osztott neki egy sárgát a mezlevételért. Cavani nem is nagyon kapta fel a vizet, tudta, hogy jogos a sárga. A 40. percben Neymar 2-0-ra növelte az előnyt büntetőből, majd a másik félidőben Di Maria és Neymar ismét betalált, így 4-0 lett a vége.

Győzelem az idei első hivatalos tesztmérkőzésen

Az egész hetes mátraházi edzőtáborozás érdemi része lezárásaként a Békéscsaba 1912 Előre NB II-es labdarúgócsapata Balassagyarmaton lépett pályára szombat délben. Az idei első hivatalos tesztmérkőzésen a lila-fehérek gól nélküli első félidőt követően Urbin Péter találatával legyőzték az NB III Keleti csoportjában 12. helyen tanyázó Ipoly-parti alakulatot. A lila-fehérek első keretéhez tartozó több játékos sem vett részt a mátraházai táborban sérülés, vagy betegség miatt. Közéjük tartozott Viczián Ádám, aki vírusos fertőzést kapott, ezért komolyabb orvosi vizsgálat elé néz.

Babos Tímea, és Kristina Mladenovic megnyerte az ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyét

Babos Tímea, oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal megnyerte az ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyét, miután a pénteki döntőben két szettben legyőzte az olimpiai és világbajnok orosz Jekatyerina Makarovát és Jelena Vesznyinát. A juniorként három GS-trófeát gyűjtött Babosnak ez az első felnőtt Grand Slam-győzelme, ő az első magyar győztes a melbourne-i torna történetében, és az ötödik magyar, aki felnőtt Grand Slam-címet szerzett.

Száznál többen futottak Szarvason

A szarvasi szilveszteri futás hosszabb múltra nyúlik vissza. Időközben volt már olyan, hogy mínusz 10 Celsius fokos hideg, vagy éppen verőfényes napsütés fogadta a résztvevőket, idén viszont új jelenségként esős időben kellett megtenniük a 2420 méteres városi etapot. A kora tavaszt idéző időjárás sem tarthatta otthon azonban azt a 113 sportembert, aki úgy gondolta, hogy futással búcsúztatja az évet. A szervezők az utóbbi évek hagyományaihoz igazodva, a Járási Hivatalban regisztrálták a mezőnyt, amely a Bethlen utcáról Hodálik Pál alpolgármester indításával pontban 10 órakor vágott neki a Jókai-Petőfi-Damjanich-Wesselényi-Jókai és Árpád utcák által határolt szakasz teljesítésének.

Aktuális