A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

A méhkeréki képviselők nem szeretik a focit! - Megszűnik a Méhkerék SE!

Nem hétköznapi, szomorú hírt közölt pénteken délután Bondár Attila, a Méhkeréki SE vezetőségi tagja. Ezek szerint feloszlott a megye I. osztályú bajnokság aranyérmes felnőtt labdarúgócsapata, amely pár hete osztályozó nélkül szerzett jogot az NB III-as indulásra. A harmadik vonal helyett most ki-ki új egyesületet kereshet magának a labdarúgók közül. A végleges döntést pénteken hozta meg a vezetőség, írja a bmsextra.hu.

Értékes kick-box érmek Riminiből

A nemzetközi kick-box élet egyik hagyományosan rangos nemzetközi versenyen az olaszországi Riminiben megrendezésre kerülő „BestFighter”, az olasz kick-box Világkupa. Az idei versenyen is nagy létszámú versenyzői gárda vett részt 35 országból. A versenyzői gárdában ott találtuk az orosházi Contact Kick-box és Thai-box Se versenyzőjét, Puravecz Péter mestert is, aki egyben a szépen fejlődő orosházi klub vezető-edzője is. Az utóbbi években a Magyarországon nem túl népszerű kick-box formagyakorlat versenyszámban ért el szép eredményeket, amelyből az Európa-bajnoki bronzérem. Most Riminiben mind pusztakezes, mind eszközös kategóriába tatamira lépett. Pusztakezes kategóriában második lett, míg az eszközös kategóriában a dobogó harmadik fokára léphetett fel. Így értékelte teljesítményét:

Aktuális