A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Idén is lesz Szupermaraton

Hétfőn egy rövid gyűlés keretén belül aláírta Gheorghe Falcă, Arad polgármestere, Bognár Levente alpolgármester, Kiss Tibor, Békéscsaba alpolgármestere és Czeglédi Katalin, a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club képviselője a 21. Békéscsaba–Arad–Békéscsaba Szupermaraton megszervezésére vonatkozó szerződést. Kiss Tibor, Békéscsaba Város alpolgármestere hozzátette, hogy nagyon örül a megállapodás aláírásának, mert az azt jelenti, hogy a szervezői munka nagy része már megoldódott. Szántó Zsolt kabinetvezető és Kiss Tibor alpolgármester megerősítették, hogy a két város önkormányzati kapcsolatát is erősíti a rendezvény.

Döntetlent játszott a Békéscsaba a Gyirmót otthonában (Videó)

Nem kezdődött jól a Békéscsaba számára a mérkőzés, hiszen rögtön a második percben büntetőhöz jutott a Gyirmót. Dlusztus András kísérte a támadót, aki részint saját lábában, igen könnyen a tizenhatoson belülre esett. Németh játékvezető nem látta teljesen tisztán az esetet és befújta. Ribánszki azonban jól érezte a végrehajtó szándékát és kivédte a büntetőt, sőt a kipattanót is. A folytatásban is megpróbált nyomást gyakorolni a hazai együttes, a félpályát szinte át sem tudta lépni, de a védelem jól állta a sarat. 

Taekwon-do Európa-bajnokság: Mezei Nikolett és Süli Tamara Európa-bajnok!

Szlovéniában, Mariborban nagy hagyományai vannak a különböző küzdősportok jelentős versenyeinek megrendezésében. Az idei ITF Taekwon-do Európa-bajnokság is ezek közé a versenynek közé tartozik, hiszen 28 ország 642 versenyzője lépett küzdőtérre a különböző versenyszámokban. 2018. április 12-15. között rendezték meg Szlovéniában, Mariborban az idei, XXXIII. Senior és XXIV.Junior ITF Taekwon-do Európa Bajnokságot. A felkészült magyar csapatban ott voltak a battonyai Barátság SE és a magyarbánhegyesi Corvin Taekwon-do Klub válogatott versenyzői is.

Sikeres Kick-box DAN vizsgák Budapesten!

A Magyar Kick-box Szövetség a hét végén rendezte meg DAN (mester) vizsgáját Budapesten, Csepelen, a Halker-Király team Akadémia edzőtermében. A vizsgát Galambos Péter VII.DAN, a Magyar Kick-box Szövetség elnöke, s egyben a szövetség Övvizsga Bizottságának elnöke irányította és bírálta el. Segítségére volt Balázs Jácint és Gregor László mesterek. Galambos Péter elnök köszöntötte a megjelent vizsgázókat, akik között számos Világ- és Európa-bajnok, és sikeres edző jött el a megmérettetésre. Kiemelte az övvizsgák jelentőségét a szövetségben és sikeres vizsgát kívánt. A gyakorlatokat a megszokott vizsgaanyag alapján végezték el a vizsgázók.

Aktuális