A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Antarktisz és főszezon végi ajánlatok az ALDI Utazás-nál!

A nyári szezon utolsó hónapjában voltaképpen hideget-meleget egyaránt kínál az ALDI UTAZÁS, hiszen még bőven találni napfényes ajánlatokat, de az utazásszervező már jó előre gondol az őszi-téli utakra is – így az Antarktiszra és a trópusi éghajlatra is csábítja az utasokat. Az egyik legnagyobb utazási szenzáció a Déli-sarkkörre és a Falkland-szigetekre szervezett exkluzív utazás, amely 21 nap alatt járja be az Antarktisz vidékét. A tengerjáró hajó elviszi az utasokat a Deception és a Half Moon szigetre, megáll a Brown Bluff vulkánnál, így az utasok felfedezhetik a pingvin- és fókakolóniák, a kutatóállomások, valamint a Falkland-szigetek varázslatos világát.

A csapatot tapasztalt, expedíciókban jártas vezetők kísérik, a hajó pedig egy luxusszálloda kényelmét nyújtja az utasoknak. Bár maga a túra (több turnusban) 2019 novemberében indul, a korlátozott számban elérhető helyek gyorsan fogynak, ezért az érdeklődőknek már most le kell foglalniuk szállásukat az MS Roald Amundsen hajó fedélzetén, kabinokban vagy lakosztályokban.

Az idei őszi-téli ajánlatok viszont a trópusokra csábítanak: kimondottan jó áron érhetők el az ALDI UTAZÁS Sri Lanka-i 10 éjszakás turnusai háromcsillagos szállodában (349 990 forinttól), budapesti indulással, illetve a kenyai Mombasába szervezett 12 napos csomagtúrái (306 990 forinttól). Az ALDI UTAZÁS augusztusi katalógusa – amely megtalálható országszerte az áruházlánc 132 áruházában, illetve a www.aldiutazas.hu oldalon – persze gondol azokra is, akik az utolsó pillanatban döntenek nyaralásuk helyszínéről.

Számukra Közép- és Észak-Olaszország (Villa Rosa di Martinsicuro, Bibione, Jesolo, Lignano Sabbiadoro), Horvátország (Isztria és Kvarner-öböl), valamint Ausztria (Linz, Salzburg, Karintia és Stájerország) kedvelt szállásait kínálják. A belföldön maradók pedig bükfürdői és zalakarosi szállodák utószezoni ajánlataiból válogathatnak, szintén kiváló áron.

Az ALDI Utazás-ról

Az ALDI UTAZÁS 2017 őszén mutatkozott be a piacon, az ALDI ebben a szolgáltatásban Közép-Európa legnagyobb beutaztató ügynöksége, az Eurotours International termékeit kínálja a magyar piacon, a hazai utazóközönség igényeire szabva, az áruházlánctól megszokott kiváló ár-érték arányban és magas minőségben. Az ALDI UTAZÁS kínálatában három termékcsoport szerepel. Az első termékcsoport a saját márkás utazások köre: ezeket az Eurotours kizárólag a magyarországi ALDI ügyfelek számára állítja össze, és a saját márkás élelmiszerekhez hasonlóan kizárólag az ALDI kínálatában érhetők el, továbbá rendkívül kedvező, akciós áron foglalhatók. 

A másik termékcsoport az ALDI teljes utazási kínálata, amely az ALDI DÉL németországi, ausztriai, szlovéniai és svájci leányvállalatainál is azonos, ezek az utak nagyszerű ár/érték aránnyal vásárolhatók meg. A rugalmas egyéni és csoportos utazás lehetőségét megteremtő, az oldalon közvetlenül elérhető szállásfoglalás alkotja a harmadik termékcsoportot, amelyben a világ mintegy 55 000 hoteljének kínálata szerepel. A hagyományos szállásközvetítő szolgáltatókkal ellentétben az ALDI UTAZÁS itt is többet nyújt kevesebb pénzért: amennyiben az utas a lefoglalt szállással kapcsolatban az utazás során bármilyen segítséget igényel, az ügyfélszolgálat készségesen áll rendelkezésére. A szállások mellett pedig repülőjegyek is elérhetők a kínálatban.

Az Eurotours International Közép-Európa egyik legnagyobb direkt értékesítési modell szerint működő utazásszervezője és legnagyobb beutaztató ügynöksége. Tevékenységét elsősorban Ausztria és a szomszédos országok belföldi turizmusára összpontosítja. Az ausztriai központú cég négy évtizedes tapasztalattal rendelkezik az utazási szektor minden területén, az online turizmus fejlett technológiai hátterű szakértője.

Aktuális