A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Ismét egy legenda távozott! – Elhunyt Baleczky Annamária egykori TV bemondó

Egy ország imádta a magyar televíziózás hőskorában Baleczky Annamáriát, aki egy idősek otthonában neki kialakított kis szobában élte le élete utolsó hónapjait. Itt is hunyta le végleg a szemét pénteken a 70 éves egykori televíziós, régi ismerősét értesítette az intézet a szomorú tragédiáról. Mindenki másképpen dolgozta fel, amikor 1999-ben egy csapásra megszűnt a televíziókban közel 2000 bemondói státusz, mert már nem volt ránk szükség.

Malacfuttatáson is részt vehetnek a kolbászfesztiváli Fotószínházban

Disznóvágáshoz, malacfuttatáshoz és malacvásárhoz kapcsolódóan eljátszhatják felmenőiket korabeli ruhákba öltözve az október 19-22. közötti, péntektől hétfőig tartó 22. Csabai Kolbászfesztiválon a látogatók. Kádár Ferkó a Fotószínházát a Mokry-sátor színpada mellett alakítja ki a díszvendég, Budapest standja szomszédságában. – Korabeli népi ruhákba, fejkendőbe, kalapba, kucsmába, vállkendőbe, szoknyába öltöztetjük be a jelentkezőket, és kiválaszthatják, melyik jelenetben kívánnak a díszletek között szereplővé válni – hangsúlyozta Kádár Ferkó, aki már tíz éve van jelen a fesztiválon sokak örömére.

GO PINK! - az ALDI idén is összefog a mellrák ellen

Megelőzés, szűrés, önvizsgálat - a mellrák elleni küzdelemben évek óta részt vesz az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt., és idén partnereivel összefogva még többet szeretne tenni a GoPink! nemzetközi kezdeményezés sikeréért. A mellrák elleni küzdelemre, a szűrésre és a megelőzésre rózsaszínnel buzdító GoPink! idén ősszel is világszerte számos akciót hirdet. Felhívja a figyelmet arra, hogy az idejében felismert mellrák jó eséllyel gyógyítható, és egészséges táplálkozással, rendszeres testmozgással és a stressz kezelésével, jó eséllyel meg is előzhető.

Aktuális