A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Bereményi Géza: Gajdics Ottó szemlátomást egy nagyon hülye ember

„Az élet nem habostorta. Csapásokat adunk és csapásokat kapunk”

- mondta a Tanú című filmben Virág elvtárs a megszeppent Pelikán Józsefnek. Szegény Gajdics Ottónak is kijárna egy kis vigasztalás, hiszen onnan érte támadás a fideszes nertárs kultúrharcát, pontosabban a Magyar Idők kultúrkampfos újságíróját, ahonnan nem igazán számítottak rá. Korábban Tóth Vera, most pedig Bereményi Géza tette helyre Szakás Árpádot, aki mindkét művészt a balliberális kulturális diktatúra elnyomottjaként említette „a párt ökleként” megjelent harcindító cikkében.

Bereményi Géza író a 24.hu-nak adott interjút, e beszélgetés egy pontján került szóba a Magyar Idők által megindított kultúrharc: 24: Most szerencsére fegyverek nem dörögnek, de a kultúrharcot meghirdették, aminek egyik önjelölt élharcosa önt is a balliberális kulturális diktatúra elnyomottjaként emlegette.

Erről mit gondol? Bereményi: Tegnap futottam össze egy járókelővel, aki megállított azzal, hogy azt olvasta rólam a sajtóban, én vagyok a mostani rendszer kedvence. Ennyit a kultúrharcól. 24: Nem érzi úgy, hogy meg kellene szólalnia, amikor harci zászlóra tűzik a nevét? Bereményi: De hát, aki ezt állította, az szemlátomást egy nagyon hülye ember. Láttam a fényképét. Mit cáfoljak rajta?

Forrás: zsúrpubi.hu

Aktuális