A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Jobbikos győzelem: Egész Európában megszűnik az óraátállítás!

A Jobbik üdvözli Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottsági elnökének mai bejelentését a nyári időszámítás állandósításáról. Két éve kezdeményezte először a Jobbik az óraátállítás eltörlését és a nyári időszámítás bevezetését. Országgyűlési javaslatunk nyomán előbb itthon, majd az Európai Parlamentben is sorozatosan érveltünk az idejétmúlt, szükségtelen és káros évenkénti kétszeri óraátállítás megszüntetése érdekében. Az idők szavát, nem meglepő módon a magyar kormány nem, de az Európai Bizottság megértette.

Európa lakossága egyértelmű állást foglalt: szűnjön meg a téli és nyári időszámítás kettőssége, maradjon a nyári a végleges. A Jobbik ezt saját maga és a magyar emberek sikerének is tekinti. Felszólítjuk Juncker elnök urat és az Európai Bizottságot, hogy a bejelentést mielőbb kövesse intézkedés, hogy szeptember végén már ne kelljen az óráinkat tekergetni Magyarországon sem, közölte Dr. Kepli Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselőjének közleményét portálunkkal a jobbik sajtóosztálya.

Aktuális