A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Egy hét alatt összeomlott a HírTV nézettsége – Torkig vannak az emberek a fideszes agymosással!

A nézők fele faképnél hagyta a fideszes kanálissá aljasult tévécsatornát. A Hír TV nézőinek fele nem kíváncsi az ismét kormánybaráttá lett csatornára, és soha nem kapcsol majd oda a jövőben – derül ki a Magyar Narancs által készíttetett legfrissebb, reprezentatív kutatásból. Az eddigi nézők 48 százaléka úgy nyilatkozott, hogy az irányváltás után nem fogja nézni az adót. 

22 százalék mondta azt, hogy kitart a HírTV mellett, 30 százalék még hezitál, írja a nyugatifeny.hu. Az összes megkérdezett körében a számok még drámaibban néznek ki: a jövőben az emberek 9 százaléka kapcsol majd a csatornára, 70 százalékuk viszont ignorálni fogja. 

A felmérés szerint egyébként az emberek kétharmada nem tartja elfogadhatónak, ha egy médium a politika szolgálóleánya. Közben a Hír TV egyik arca, Puzsér Róbert a privátbankár.hu-nak azt mondta, hogy akkor marad a csatornánál, ha a jövőben is hagyják cenzúramentesen dolgozni. Erre azonban kevés esélyt lát. Puzsér Róbert jelenleg a szabadságát tölti, és egyelőre úgy tudja: nem mondtak fel neki a HírTV-nél.

Aktuális