A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Nem véletlenül csúfolják egyre többen Prosti Srácoknak a kormánypárti propagandagyárat

Hazugságok, rágalmak, álhírek, extrának némi helyreigazítás? Egyre inkább úgy tűnik, hogy egyes szennyportáloknál ezek a szolgáltatások a legkelendőbbek. Persze nincs ebben semmi meglepő, aki már hozzászokott ahhoz, hogy térdel, annak némi ellenszolgáltatás fejében olyan könnyen csúszhatnak le ezek a dolgok, mint a jó hideg, közpénzekből csapolt sör. Történt, hogy a jobbikos képviselő, Rig Lajos ismét pert nyert a különös működési elvet követő médium ellen, mégpedig ötödjére. 

A sajtópert azért indította Rig, mert a Pesti Srácok a kampány alatti vadászidényben azt a hazugságot terjesztette, hogy Czeglédi Csaba, Gyurcsány ügyvédje pénzelte a 2015-ös kampányát. Ez nyilvánvaló hazugság, a bíróság is így látta. A Pesti Srácokat helyreigazításra utasították. Korábban pedig - többek között - badacsonyi dulakodásról is hírt kreáltak, mellyel hazug módon rágalmazták a képviselőt - írja a 8300.hu. A Jobbik sokatmondó sajtóközleményt adott ki a hazugságokkal, helyreigazításokkal kapcsolatban:


Egyre több helyreigazítás lát napvilágot a kormány által lopott közpénzen eltartott “sajtóorgánumokban”, melyekben nagy nehezen elismerik, hogy minden, amit a Jobbikról, illetve a Jobbik képviselőiről állítottak, azok egytől-egyig hazugságok. A pestisracok a mai napon tett közzé két helyreigazítást is, melyben közlik, hogy hazudtak Sneider Tamással és Rig Lajossal kapcsolatban. Sneiderről azt hazudták, hogy eltitkolt ingatlannal rendelkezik, Rig Lajost meg azzal a képtelenséggel vádolták meg, hogy a DK-s Czeglédy Csaba segítette a kampányát. A hazudozásban egyébként élen jár a gyér olvasottságú “Magyar” Idők, akik ellen több végrehajtást kellett indítani, azért, hogy leírják az igazságot, de a fideszes oldalak szinte mindegyike találkozott már a végrehajtóval. Ezek a “médiumok” inkább vállalták a büntetéseket, semmibe vették a bírósági ítéleteket, csak azért, hogy minél később derülhessen ki az igazság. A Fidesz természetesen tovább folytatja a hazudozást a legerősebb ellenzéki pártról, a közpénzen hizlalt, magukat tévesen újságírónak nevező akárkik pedig hűen teljesítik gazdájuk utasításait. A Jobbik eddig több mint 130 sajtópert nyert meg.


Aktuális