A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

A Fidesz döntött: fontosabbak a sorosozós plakátok, mint az otthonvédelem

A Fidesz új kereszténydemokráciája ismét megmutatta igazi arcát: a Költségvetési Bizottságban leszavazták azt a jobbikos javaslatot, amely a kormányzati plakátkampányok helyett a bajba jutott miskolci devizahiteles családok hajléktalanná válásának megakadályozására adott volna plusz pénzt. A szavazás eredménye nem meglepő azok után, hogy a költségvetés vitájában már világossá vált: a sorosozós plakátok fontosabbak a Fidesznek, mint a bajba jutottak lakhatási biztonsága.

Olyannyira, hogy a kormány már be is jelentette, a kilakoltatások árnyékában hamarosan indul az újabb milliárdos plakátkampány. A mostani szavazás után minden egyes plakát emlékeztessen arra: mennyire embertelen az a kormány, amely inkább költ gyűlöletplakátokra, mint a magyar emberek otthonainak védelmére. 

Jakab Péter, a Jobbik országgyűlési képviselője

Aktuális