A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Marakodnak a koncon? - Máris egymás torkának ugrottak a szakadárok!

Gaudi-Nagy Tamás és Morvai Krisztina nélkül alakult meg Toroczkaiék pártja. Korábban Gaudi embere, Rubi Gergely nekiment Toroczkaiéknak, azóta azonban Gaudi-Nagy Tamás és Hunyadi Gábor is megszólaltak az ügyben, akik elhibázottnak tartják a Toroczkai-Novák duó párttá alakulását, írja a zsúrpubi

A jelek szerint két szekértáborra szakadt a radikális oldal: a Jobbikból régebben és a közelmúltban kirúgott személyekből álló csapatokra. „A hazafias mozgalomnak elsődlegesen önrendelkezése visszaszerzésére, cselekvő hazafiságra és nem egy újabb pártra van szüksége” - írta hétvégi bejegyzésében Gaudi.

Önjelölt vezetőkből nem kérünk! Ezt a dolgot még össze kell fésülni, és a mostani Jobbikból kiugrók bocsánattal tartoznak mifelénk, akik már évekkel ezelőtt láttuk a Jobbik árulását.

- írja nem titkolt ellenérzéssel Hunyadi Gábor, exjobbikos, Szabó Tímea párbeszédes politikus exférje.

Most azok kezdeményezik a zászlóbontást és diktálják a ritmust, akik egészen eddig a Jobbik keretei között maradtak különböző megfontolásokból, és akarva-akaratlanul hozzájárulhattak volna ahhoz, hogy egy ellenzéki káoszkoalíció bugyraiba zuhanjon az emelkedő pályán tartó hazánk.

- írja szemrehányóan és sértődötten Gaudi-Nagy Tamás.

Aktuális