A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Belháború a Fideszben! - Seszták Miklós megfenyegette Orbán Viktort!

Orbán Viktor, és Seszták Miklós a parlamentben Fotó: 24.hu

A 24.hu információi szerint mindent bevetett Seszták Miklós, hogy komoly pozíciót harcoljon ki magának a kormányban, de nem járt sikerrel. A volt miniszter szerette volna, ha legalább a gazdasági bizottság elnöki tisztségét megkapja, ám a testületet Bánki Erik fogja bevetni.

Miután eldőlt, hogy az előző kormányban Seszták által vezetett Nemzeti Fejlesztési Minisztérium két tárcára oszlik majd, amiket Bártfai-Mager Andrea és Palkovics László fog vezetni, a kikosarazott politikus még Orbánt is megfenyegette.

A 24.hu úgy tudja, Seszták kilátásba helyezte, hogy menesztése esetén lemond parlamenti mandátumáról, kockáztatva ezzel akár a Fidesz kétharmados többségét is, hiszen ez esetben a választókerületében új választást kellett volna kiírni. A jelek szerint Orbánt nem hatotta meg a fenyegetés.

Aktuális