A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Sneider Tamás lett a Jobbik új elnöke

Tisztújítást tartott szombaton a Jobbik, a kongresszuson résztvevők két-két elnökjelölt és elnökhelyettes-jelölt közül választhattak. A szavazás eredménye szerint a párt leendő elnöke Sneider Tamás lesz. A tisztújításon Sneider Tamás kihívója Toroczkai László ásotthalmi polgármester volt. A szavazók 554 érvényes és 2 érvénytelen szavazatából Toroczkai László 256-ot, míg Sneider Tamás 298-at szerzett meg. A párt elnökhelyettesének Gyöngyösi Mártont választották. Információink szerint a kongresszuson Vona Gábor is beszédet mondott.

Mint portálunk korábban megírta, a Jobbik hat alelnökkel működik tovább, erre eredetileg 14 indulót regisztráltak.

Az indulók: Apáti István, Árgyelán János, Bana Tibor, Császárné Kollár Tímea, Gyüre Csaba, Hegedűs Lorántné, Kepli Lajos, Kocziha Tünde, Murányi Levente, Rig Lajos, Stummer János, Szőcs Norbert, Volner János és Z. Kárpát Dániel.

A hat alelnök személyéről még nem döntöttek, amint lesz eredmény, cikkünket frissítjük. Az országos választmányi elnöki tisztségre Szabó Gábor pártigazgató számíthat.

Mirkóczki Ádám sajtótájékoztatója

Aktuális