A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Sallai Róbert Benedek: Gyurcsánnyal és MSZP-vel nem lesz megújítva semmi!

Az MSZP házi újságírója viszonylag jól értesült összeállítást készített a konfliktusról, pár kisebb hiba van benne, de tartalmilag igaz az összeállítás. Habár majd újra jöhet a köpködés, valóban nem voltam a Gyurcsányékkal való közös fotózkodásoknak nagy híve, nem egyszer fejtettem ki: csak olyan LMP-ben vagyok érdekelt, aki reményt ad az elmúlt 28 év rablókormányaival szemben, írja közösségi oldalán Sallai Róbert Benedek.

Továbbá kiemelte: Nyilván, egyik rablókormány ellen a másik rablókormány rehabilitációján dolgozni, számomra elfogadhatatlan volt.

Ismerem az összes érvet a "össze kell fogni" hisztériával kapcsolatban, de akkor sem tudtam/tudok/fogok tudni azonosulni az ökopolitikai nézetektől való eltolódással balliberális irányba,amit Detti és Ákos képviselt.

Az nem az az LMP lenne, ami létrejött és 10 évig azon dolgozott, hogy megújítsa a magyar demokráciát. Gyurcsánnyal és MSZP-vel nem lesz megújítva semmi, és nem lesz legyőzve Orbán Viktor 2026-ban sem...

Aktuális