A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Drónnal figyelték meg Vona Gábort és családját!

"Ma 17.25 körül a kisfiam a társasház kertjében játszott, amikor jelezte, hogy egy drón készít róla felvételt" - olvasható abban a közleményben, melyet a Jobbik Sajtóosztálya osztott meg portálunkkal. Eszerint a lefutott a kertbe és így maga is látta, ahogy a szerkezet 15-20 méter magasban repdes. A pártelnök beszámolója szerint megvárta, míg a drón leszállt a közelben, majd autóba pattant és a szomszéd utcában tetten érte a felvételt készítő férfit. (Mint írja, a kisfia végig vele volt, "sajnos egész komoly tapasztalata van már az ellenünk folyó zaklatásokban"- fogalmazott ezzel kapcsolatban.)

Vona Gábor elmondása szerint kérdőre is vonta a negyven év körüli férfit, aki már az autójában ült, mellette az anyósülésen ott volt a szerkezet. Ám miközben a telefonját vette elő, hogy lefényképezze, a zaklató a járdára hajtva elmenekült. A rendszámát azonban sikerült megjegyezni, így azonnal értesítették a rendőrséget. Vona szerint több tanú is látta az esetet. Mindehhez még annyit fűzött hozzá:

"sem megvásárolni, sem megfélemlíteni, sem megtörni nem tudtatok".

Vona Gábor felesége, Krisztina sem  tudta a felháborító eseményt magában tartani, és ezeket a mondatokat tette hozzá az eseményhez:

Soha nem voltam híve annak, mindig elítéltem, hogy politikusok háza előtt tüntessenek, legyen az jobbikos, fideszes, mszp-s, bármilyen demonstráció (volt példa erre minden párt esetében) – a politikusok „bűneiért” ne bűnhődjenek gyerekek, akiknek tudniuk sem kellene arról, milyen állapotok uralkodnak ebben az országban! Akárki is bízta meg ezt a jómadarat azzal, hogy itt kattintgasson az ablakunk előtt, alatt, felett, szégyellje a pofáját! És ha ma, Magyarországon ilyen módszerekkel kell az ellenfelek ellen küzdeni, akkor az már több, mint elkeserítő. Szánalmasan piti. Szégyen.

Aktuális