A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Most a Fidesz valóban elkövette a tiltott pártfinanszírozást! - Vajon mit lép az ÁSZ?

Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata egy, látványosan a fideszes képviselőt reklámozó anyaggal ajándékozta meg a lakosokat. Az RTL Híradóban közölték, hogy az önkormányzat 43 000 példányt rendelt a kiadványból. Vasárnap este írta meg a 444, hogy a XVIII. kerület, Pestszentimre és Pestszentlőrinc önkormányzata közpénzből kiadott egy 2018-as kalendáriumot, aminek tucatnyi oldalán ott van ugyanaz a fotó Kucsák László fideszes képviselőről, és a keresztrejtvény megfejtése is az, hogy Kucsák László.

A beköszönő szöveg szerint a helyi lakosok a postaládákba bedobott kalendáriumot nem várhatták, hiszen meglepetésnek szánták. Az RTL Híradóban közölték, hogy az önkormányzat 43 000 példányt rendelt a kiadványból. Az MSZP szerint ez legalább 30 millió forintba kerülhetett, és ez közpénzből készült fideszes pártkiadvány, ezért a szocialisták tiltott pártfinanszírozás miatt az Állami Számvevőszékhez fordulnak. Ahogy a 444.hu-nak, úgy az RTL Híradónak sem válaszoltak az önkormányzatnál a kalendáriummal kapcsolatos kérdésekre.

Aktuális