A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Újabb jogerős ítélet kötelezte bocsánatkérésre a Fidesz hazug lakájmédiáját

Talán még általuk is nehezen meghódítható sajtótörténeti mélypontra jutott el a kormánypártok kitartott hazugsággyárának két zászlóshajója, a pestisracok. hu és a 888. hu Történt ugyanis, hogy még januárban mindketten megjelentették azt a hazugságot, hogy feloszlott a Jobbik nemeshetési alapszervezete, és tagjaik ki is léptek a pártból. Nem mellékesen a nemzeti néppártnak nem is volt Nemeshetésen alapszervezete, tehát az feloszlani sem tudott volna.

A Fidesz hazugsággyárosai még a látszatra sem adva közölték a valótlanságot úgy, hogy a durva helyesírási hibák is ugyanazok voltak mindkét álhírben. A Jobbikról folyamatosan szemérmetlenül és tendenciózusan hazudozó, sajtónak sehogyan sem nevezhető propagandakiadványokat is utolérte azonban a végzetük. Amikor csúfosan lebuktak, hiába tüntették el a cikkeket az oldalaikról, a Fővárosi Ítélőtábla mai, jogerős ítélete értelmében a hazudozásuk miatt bocsánatot kell kérniük írásban a Jobbiktól, és még a felmerült perköltséget is meg kell fizetniük. 

Jobbik Sajtóosztály

Aktuális