A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Fideszes igazságszolgáltatás! – Nem számít, hogy kokainozott M. Richárd

Nem gyanúsították meg bódult állapotban elkövetett járművezetés bűntettével M. Richárdot, pedig korábban bevallotta, kábítószert fogyasztott. Nem gyanúsították meg bódult állapotban elkövetett járművezetés bűntettével a férfit, aki a májusi, Dózsa György úti halálos balesetet okozhatta, bár korábban maga is elismerte, hogy kábítószert fogyasztott – írja a Zoom.hu a birtokába került orvosszakértői vélemény alapján. 

A portál úgy tudja, M. Richárd vérében már nem, csak a vizeletében mutattak ki kokaint, így a közúti baleset gondatlan okozásának vétsége mellett legfeljebb kábítószer birtoklása miatt kell felelnie. A férfi a bíróság hétfői döntése nyomán nem került sem előzetesbe, sem házi őrizetbe, szabadlábon védekezhet. Ügyvédje korábban a 24.hu-nak azt mondta, a balesetkor, amelyben két ember életét vesztette, egy pedig életveszélyesen megsérült, 140-nel száguldozhatott.

Aktuális