Nem Mészáros Lőrincé

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Ha önt is hívásokkal zaklatja a Fidesz, jelezze szolgáltatójának, és az adatvédelmi hatóságnak!

Ha önt vagy idős szüleit, nagyszüleit zaklatja a Fidesz hisztériakeltő telefonhívásokkal, írhat a szolgáltatójának, megkérdezve, hogyan jutott hozzá a kormánypárt a számához, és honnan tudja, hogy nyugdíjas - írja Varga-Damm Andrea keddi Facebook bejegyzésében. A jobbikos képviselőjelölt egy mintát is közzétett, amelybe csak a személyes adatokat kell beírni, mielőtt e-mailben elküldjük.

"Tisztelt Cég! 2017..... napján ......órakor a budapesti 9876220 számú telefonvonalról hívást kaptam a .....telefonszámomra, mint nyugdíjas, s hazug állításokkal zaklatott engem a fidesz nevében egy férfihang arról, hogy Vona Gábor becsmérelte volna a nyugdíjasokat. Kérem mielőbb tájékoztatásukat arról, hogy milyen nyilvántartásban szerepelek én, mint nyugdíjas, együtt a telefonszámommal, amely hozzám tartozik. Ki, milyen tartalmú megkereséssel kérte meg Önöktől az én telefonszámomat úgy, hogy én nyugdíjas vagyok. Amikor Önökkel szerződést kötöttem, bejelöltem, hogy nem járulok hozzá ahhoz, hogy bármilyen nem hivatalos célra kiadják telefonszámomat. Tisztelettel: .................................. név .................................. lakcím ................................. születési idő"


Varga-Damm arra is felhívja a figyelmet, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál bejelentéssel lehet élni, kérve, hogy vizsgálják ki, "milyen nyilvántartás az, ahol a személyek nyugdíjas volta, valamint a telefonszámaik együtt szerepelnek."

Aktuális