A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Kerékpárút köti majd össze Szabadkát a határon keresztül Ásotthalommal

Ma ismét a gyönyörű szabadkai városházán dolgoztunk egy közös pályázaton, amelynek köszönhetően reményeink szerint egy-két éven belül közel 20 kilométeres kerékpárút köti majd össze Szabadkát - a szépséges Palicson és a határátkelőn keresztül - Ásotthalommal, írja Ásotthalom polgármestere Toroczkai László közösségi oldalán. Évek óta hirdetem, hogy ha meg tudjuk védeni Magyarországot a tömeges bevándorlástól, akkor Európa egyik legbiztonságosabb országa lehetünk, s miközben a korábbi kedvelt turisztikai célpontok (Egyiptom, Tunézia, Törökország stb.) lassan sorban kiesnek a kínálatból, a muszlim terrorizmus miatt pedig olyan kedvelt helyeken is csökken a turisztikai forgalom, mint például Párizs, mi egyre csak erősödhetünk.

Az elmúlt évek már igazolták az érveimet, hiszen hazánkban folyamatosan nő a turisztikai bevétel. Akár kitörési pont is lehet számunkra, ehhez persze két nagyon fontos dolog kell: harcolni a migráció ellen és építkezni. Ez a Szabadka-Ásotthalom közötti kerékpárút, amely része lenne egy közel 100 kilométeres körnek, amely az ásotthalmi és a tompai határátkelőhelyeken áthaladva a határ két oldalán lévő eddig nem kellőképpen felfedezett különleges szépségeket - a magyar szecesszió útján - fűzné láncba, ezt a célt is szolgálja.

Aktuális