A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

A Fideszes médiumok ugyanúgy hazudnak mint anno Gyurcsányék! - Reggeltől estig!

Ha kicsit visszatekint az olvasó a rendszerváltásnak hazudott módszerváltás után két olyan meghatározó párt vezette, illetve vezeti az országot, aki egymást felváltva mást sem csinál regnálása első éveiben, csak azzal foglalkozik, hogy mit nem csinált jól az előző garnitúra. Természetesen a felelőségre vonás az mindig csak ígéret maradt a választóknak. Talán minden olvasó emlékszik arra a szállóigére, ami az "Öszödi beszédként" elhíresült baloldali mondanivalókban hangzott el, hogy

"Hazudtunk reggeltől estig. Természetesen amit mondtunk az nem volt igaz."

Nos ez ma már nem a baloldalt fémjelzi, hanem sokkal inkább a Fidesz holdudvarának csahos médiakutyáinak irányvonalát, a Habony Árpád, Andy Vajna, illetve G. Fodor Gábor fémjelezte szennymédiumok mondanivalójának igazságtartalmát.

Nincs új a nap alatt

Mivel nem tudják irányításuk alá vonni a Jobbikot, és nem tudják zsarolni, lefizetni, illetve a régi dolgokkal zsarolni őket, így marad a besározás. És erre a háttérben megbújó tehetségtelen koronaőr tökéletes választás volt Orbánéknak. Az sem zavarja a Fidesz holdudvarát, hogy sajtóperek tucatját vesztik el a Jobbikkal szembe, hiszen a kiadott ukáz az, hogy pénz nem számít, csak módszeresen zúdítsák a Jobbikra a sarat, még ha semmiféle valóságtartalma nincs.

Azt sem nézi jó szemmel a Fidesz, hogy az úgy nevezet G-nap óta nem tudja irányítani a Simicska médiabirodalmat, így jóval nagyobb felületet kap a legerősebb ellenzéki párt a Simicska-féle médiumokban. Mi sem bizonyítja jobban a szennymédiumok működését, hogy féligazságokat átfordítva hazugságokká alakítanak melyeket tényként tálalnak.

Egy példa: Vona Gábor mecseteket akar építeni, ezzel szemben pont Orbán és kormánya, már ki is jelölte, hogy hová lehetséges az építése. Orbán Viktor vasárnap a külföldi, fizetős diákokkal indokolta a Kőbányára tervezett óriásmecset építését.

Messze még a vége

Sajnos az embereknek fel kell készülnie arra, hogy a fent említett triumvirátus a legmocskosabb 2018-as választási kampányt hozza felszínre Magyarországon. Természetesen az elkövetkező választáson az emberek még jobban egymásnak lesznek uszítva, hiszen a jelenlegi kormánypártnak semmi sem drága ha a hatalomról van szó.

Aktuális