A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Vona Gábor olyan romákkal dolgozott, akik büszkék arra, hogy dolgoznak. Sőt, még a fűnyírás is jól ment neki

Vona Gábor az ígéretének megfelelően a vlogjában a cigány-magyar együttéléssel is foglalkozik. Egy napra beállt egy cigány vállalkozó brigádjába füvet vágni. Közben szó esett a cigányok munkakedvéről, a közmunkáról, a félelmekről és az uzsorásokról is. Vona Gábor így foglalta össze a napját:

Nem kegyelmez a Fidesz-kormány senkinek! - Félájult nőt lakoltattak ki Budapesten

Újabb kilakoltatási botrány történt Budapesten, ahol a XI. kerület egyik lakóházához hívtak rendőröket. Az ATV tudósítása szerint egy eladósodott nő veszítette el a lakását, mert hárommillió forint felvett kölcsöne a kamatokkal együtt már 13 milliónál járt, és már nem tudott fizetni. A rendőrök feltörték a belsőudvaros házban lévő lakást, és erőszakkal hatoltak be oda. Az ATV felvételein látszik, hogy a nőt két rendőr a karjánál fogva kíséri, majd az alélt nő összeesik, ezután leültetik, a nő minden ízében remeg.

Jobbik: A Fidesz elárulta a nemzeti érzelmű konzervatív értelmiséget!

Brenner Koloman országgyűlési képviselő vasárnapi, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a Fidesz mára arrogáns, agresszív, tudás- és értelmiségellenes politikájával a könyvégetők pártjává vált. Hangsúlyozta: senkinek ne legyen illúziója, "mindenkire sor fog kerülni", ezt bizonyítja, hogy a Fideszen belül is megindult a "kulturkampf" Chikán Attila, Prőhle Gergely és Pálinkás József elleni támadással.

Összetévesztette a vagányságot a hülyeséggel egy fiatal Szolnoknál

Szolnoknál, a Tisza folyón haladt a társaság motorcsónakkal 2018. augusztus 11-én délután, amelyen összesen nyolcan tartózkodtak. Az egyik utas, egy fiatal fiú hirtelen levetette pólóját és a mozgó csónakból fejest ugrott a Tiszába, a part közelében. A társaság tagjai észlelték, hogy arccal a vízben fekszik. Kihúzták a szárazföldre és segítséget hívtak. A mentőszolgálat munkatársainak egy hajótulajdonos nyújtott segítséget, hogy mihamarabb a sérülthöz jussanak. A közeli kikötőben felvette őket hajójába, amellyel a 19 éves fiatalhoz szállította őket. 

Egy hét alatt összeomlott a HírTV nézettsége – Torkig vannak az emberek a fideszes agymosással!

A nézők fele faképnél hagyta a fideszes kanálissá aljasult tévécsatornát. A Hír TV nézőinek fele nem kíváncsi az ismét kormánybaráttá lett csatornára, és soha nem kapcsol majd oda a jövőben – derül ki a Magyar Narancs által készíttetett legfrissebb, reprezentatív kutatásból. Az eddigi nézők 48 százaléka úgy nyilatkozott, hogy az irányváltás után nem fogja nézni az adót. 

Gyöngyösi Márton: Kivel szabad szóba állnom?

Óriási „hírt” tálaltak a kormány szócsövei, a sajtóterméknek nehezen nevezhető Magyar Idők, az Origo és a kurucinfo, írja közösségi oldalán Gyöngyösi Márton. Arra derítettek ugyanis fényt, hogy a Képviselői Irodaházban szóba álltam egy másik párt országgyűlési képviselőjével, aki ráadásul egy független polgármester-jelöltet is magával hozott e titkos szeánszra. Állításuk szerint a megbeszélést titokban tartottuk és arról semmilyen előzetes információ nem volt. Nos, tudom, hogy a Fidesz univerzumában nem szokás, sőt kimondottan veszélyes csak úgy mindenféle más pártokbeli alakokkal szóba állni.

Aktuális