Nem Mészáros Lőrincé

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Rejtélyes módon tűnnek el a villanyszerelők

A HírTV Riasztás című műsorának információi szerint, már nem csak a kísértetiesen hasonló körülmények között eltűnt, két villanyszerelőt keresik Mosonmagyaróváron, hanem két másik férfit is. Mind a négyen ugyanazzal a helyi vállalkozóval találkoztak, mielőtt nyomuk veszett. Egy elhagyatott tanyára vezetnek a szálak - közölte előzetesen a Riasztás, de további részleteket csak a kedd esti adásban tudunk meg. Az egyik villanyszerelő, az 52 éves Mácsik Zoltán március 31-én tűnt el azok után, hogy találkozóra indult É. I. győri építési vállalkozóhoz, aki azt ígérte neki, rendezi tartozását, kifizeti az elvégzett munkájáért járó díjat.

Lemond a polgármesteri székről Mészáros Lőrinc

Kedden délután rendkívüli ülést tart a felcsúti képviselő-testület és nem is akármilyen apropóból: Mészáros lemond a tisztségéről. Az első napirendi pont témája ugyanis a következő: Tájékoztatás Mészáros Lőrinc polgármester tisztségről történő lemondásáról, írja az Mfor.hu. Mészáros Lőrinc 2017 szeptemberében a Hír Tv-nek azt nyilatkozta, hogy nem akar 2019-ben újraindulni, bár akkor arról beszélt, hogy ezt a ciklust még végigviszi. Most a lemondást az Mfor.hu szerint személyes okokkal magyarázza. Mészáros Lőrinc lemondásáról közleményt küldött az MTI-nek.

A közmédia a fideszes agymosás eszköze lett

A közmédia vezérigazgatója visszautasítja azt a jobbikos vádat, miszerint a kampányban egyoldalúan tájékoztattak. Pontosítunk, mert a vezérigazgató úr feltételezhetően nem nézi a rábízott csatornákat. Nemcsak a kampányban. A közmédia éveken át nem hívott meg jobbikos politikusokat a műsoraiba, végül ez a Kúria jogerős döntése miatt változott meg, amit a közmédia a sajtószabadság elleni súlyos támadásként értékelt. Ez lenne a kiegyensúlyozottság? Vagy az, hogy a Jobbikról a Ripost nevezetű kormányzati hazugsággyár álhírei alapján számolnak be az esti híradóban?

Kepli Lajos: Legyen újra önálló zöld tárca!

Világszerte egyre többen ismerik fel, hogy Földünk erőforrásai végesek, azok fenntartható használata mindannyiunk közös felelőssége. Mindeközben itthon a Fidesz kormány már 2010-ben megszüntette az önálló környezetvédelmi minisztériumot, ezzel együtt fokozatosan teljesen felszámolta a hazai környezetvédelemet. A klímaváltozás okozta szélsőségek hatásaival már Európa lakossága is testközelből megismerkedett. Hazánkban is egyre szélsőségesebb a csapadék eloszlása, árvizek és aszályok követik egymást. Pusztul a termőtalaj a nem megfelelő művelés következében. Mezőgazdaságunk fenntarthatóságát feláldoztuk néhány földesúr meggazdagodásának oltárán. 

A sajtószabadságért vonulnak ellenzéki tüntetők szombaton

A Mi vagyunk a többség elnevezésű rendezvény fő szónoka Hódmezővásárhely független polgármestere, Márki-Zay Péter lesz, akinek múlt héten csak a levelét olvasták fel a színpadon. A szervezők közül Homonnay Gergely, Gyetvai Viktor és Gulyás Balázs is beszédet mond, valamint felszólal Unyatyinszky György a Magyar Nemzet egykori újságírója is, akit a Békemeneten bántalmaztak. Az esemény Facebook oldalán eddig 18 ezren jelezték részvételüket, 49 ezren pedig érdeklődnek iránta.

Aktuális