A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Megbízható munkaadó díjat nyert a dm

Megbízható munkaadónál dolgozna? A dm hét fontos területen vizsgázott jelesre!

A dm elnyerte a Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara magas rangú Megbízható munkaadó elismerését. A vállalat számos intézkedéssel támogatja munkavállalóit, a társadalmi felelősségvállalás részeként kiemelt terület a munkatársakkal való bánásmód. Az elismerést olyan cég kaphatja meg, amely példaértékű módon a kötelezően előírt juttatásokon túlmenően gondoskodik munkavállalóiról. A cégnél közel 2700 munkavállalót érintenek azok az intézkedések, amelyeket a zsűri díjjal jutalmazott.

A dm egy igazán ember- és vevőközpontú munkahely, ahol a leendő kollégákat támogató közösség, befogadó csapat várja. Olyan munkahelyi kultúrát hoztak létre, ahol egymás munkáját támogatva érik el a sikereket. A most elnyert Megbízható Munkaadó díj odaítélésekor a zsűri több szempontot is figyelembe vett: hét, a humánerő-gazdálkodással kapcsolatos területen kellett részletesen beszámolnia a cégnek a vállalati gyakorlatról és az ennek alapjául szolgáló irányelvekről.

S hogy mit is jelent a megbízhatóság a gyakorlatban? A dm esetében kiszámítható javadalmazást, béren kívüli választható juttatáscsomagokat, ideális munkakörülményeket, belső képzési lehetőségeket, amelyek a teljes bolthálózat, a raktári és a központi irodákban dolgozók számára elérhetők. Az etikus bánásmód mellett kiemelten kezelik a munka-magánélet egyensúlyának megteremtését, a cég elköteleződött a részmunkaidős és rugalmas foglalkoztatás mellett. A új kollégák és a visszatérő kismamák beilleszkedésének segítésére kiemelt figyelmet fordítanak.

A vállalat a környezet és társadalom iránt is felelősséget vállal, ez egyre több munkavállaló számára jelent fontos pluszt, amikor állást keres. A vállalat innovatív megoldásokban is gondolkozik, kidolgoztak például egy dolgozói támogató projektet, amely arról szól, hogy nehéz élethelyzetben a kollégák felhívhatnak egy megadott telefonszámot, ahol külső szakember segítségével komoly problémákkal kapcsolatban kaphatnak iránymutatást. Egyedülálló kezdeményezésként a vállalat 2017-ben zárta le egy éven át tartó nemzetközi drogerista képzését, az úttörő kezdeményezés célja, hogy a szakma Közép-Európában is a képzési paletta része legyen. A program hosszú távú célja ezen szakkompetencia kialakításával megkülönböztetni a piacon a drogériát.

Aktuális