A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Ilyen a fideszes bérunió: öt év alatt hétszeres fizetésemelés a jegybanknál

Ötször annyi pénzt markolnak fel a legfőbb döntéshozó szerv tagjai, mint négy éve, a vezetőknek és vezető tisztségviselőknek kifizetett juttatások három és fél év alatt megduplázódtak, a szervezetnél dolgozók létszáma pedig a két és félszeresére duzzadt pár év alatt - írta a 24.hu. A Matolcsy György vezette jegybankban jelenleg már 1400-an dolgoznak, köztük olyan fontos személyek is, mint Polt Péter legfőbb ügyész lánya.

A CsabaPark további fejlesztésére nyert el forrást Békéscsaba

A CsabaPark rendezvényközpont további fejlesztésére nyert el 739 millió forintot a Terület- és településfejlesztési operatív program (Top) keretéből Békéscsaba - tájékoztatta az önkormányzat hétfőn közleményben az MTI-t. A forrásból felújítják a volt Trófea szálló épületét, irodákat, fogadóhelyet alakítanak ki az épületben. Csabai kolbász tematikájú élményparkot, 5,2 kilométeres tematikus erdei sétautat, valamint egy 3,5 kilométeres rekortán futópályát hoznak létre a Parkerdő területén, ahol a zöldfelületet is rendezik, utcabútorokat helyeznek ki, cserjesávot telepítenek.

ALDI Utazás: utazás, szállás és repülőjegy is foglalható az ALDI Magyarországnál

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. bejelentette, hogy az ALDI Dél több országához hasonlóan Magyarországon is utazással és szállással bővíti kínálatát. Az ALDI Utazás márkanév alatt induló szolgáltatásban az ALDI Közép-Európa legnagyobb beutaztató ügynökségének, az Eurotours Internationalnek termékeit kínálja a magyar piacon. Az ALDI DÉL, amelyhez az ALDI Magyarország is tartozik, több országban is kínál turisztikai termékeket ügyfelei számára: Németországban, Ausztriában és Svájcban is elérhetők már az online foglalható utazások és szállások.

Kritikán aluli utak hazánkban, de azért gondolkoznak a 30-as sebességkorlátozáson

Évek óta téma az Európai Unióban, hogy töredékére kell csökkenteni a közlekedési balesetben elhunytak számát. Ennek érdekében felmerült, hogy egyre több lakott övezetben csökkentsék 30 kilométer per órára a megengedett legnagyobb sebességet - írja a Napi.hu. Idén márciusban Máltán találkoztak az Európai Unió közlekedésért felelős miniszterei, hogy a közlekedésbiztonsági mutatók további javításáról egyeztessenek.

Inkább külföldieket hívna be a Fideszes Varga, minthogy többet keressenek a magyar emberek

Varga Mihály fideszes nemzetgazdasági miniszter szombat délelőtt Egerben a Közgazdasági Társaság idei vándorgyűlésén beszélt, az eseményről a hvg.hu tudósított. Varga többek között arról beszélt, hogy itthon a foglalkoztatottak száma eléri a 4,4 milliót, a munkanélkülieké a 200 ezret, ennek ellenére 60 ezer üres álláshely van. Varga azt mondta, a munkaerő-piaci lehetőségeket meg kell nyitni, 50 ezres kvótánk van nyitva, aminek jelenleg egyharmadát veszik igénybe.

Igazi Fideszes projekt! - Még el sem kezdődött, de már drágul!

Még a Paks II. menedzsmentje sem tud kiigazodni a roszatomos közbeszerzéseken – tudta meg a Magyar Nemzet. A magyar szakemberek azt szeretnék elérni, hogy a jelenleginél közérthetőbb formában lehessen hozzáférni a kiírásokhoz. A lap szerint a beruházás ugyan még el sem kezdődött, de már most drágulhat az eredeti, 12,5 milliárd eurós árhoz képest – aminek az az oka, hogy már az elsők között kiírt turbinagyártásra is csak a tervezettnél 15 milliárd forinttal drágább ajánlat volt a legolcsóbb.

A diszkont áruházláncok közül az ALDI Magyarország nyert elsőként felvételt az ENSZ fenntarthatósági hálózatának tagjai közé

A magyarországi diszkont élelmiszer-kiskereskedelmi vállalatok közül az ALDI Magyarország csatlakozott elsőként az ENSZ Global Compact (UNGC) kezdeményezéséhez. A világ legnagyobb fenntartható és felelős vállalatirányítási programját az Egyesült Nemzetek Szervezete alapította és működteti.

Aktuális