A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Nagyszénáson, őrizetbe vétel Dévaványán, Szarvason és Békéscsabán

Nagyszénáson, a Március 15. téren, 2018. október 12-én, 8 óra előtt néhány perccel összeütközött egy személygépkocsi és egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi. A balesetben a kerékpáros súlyosan megsérült.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2018. október 12-én zaklatás és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy dévaványai férfit. A 39 éves férfi néhány nappal korábban összeveszett élettársával. Kiabált, a lakásukban több bútort összetört, ajtókat, ablakokat tört be, majd ököllel megütötte és hátba vágta a nőt.

Szarvason, 2018. október 12-én előállítottak a rendőrök egy 17 éves fiatalt, aki ellen a Kunszentmártoni Járásbíróság lopás bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. A fiút a Szarvasi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. október 12-én a Szarvasi Járásbíróság magánlaksértés és más bűncselekmények elkövetése miatt kiadott elfogatóparancsa alapján őrizetbe vett egy 34 éves békéscsabai férfit, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális