A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset miatt teljes útlezárás van Nagyszénás és Orosháza között!

Orosháza és Nagyszénás között összeütközött két személygépkocsi. A baleset miatt a forgalmat Gádoros felé terelik. Békés megyében, az Orosháza és Nagyszénás közötti úton, 2018. október 10-én, 10 óra után néhány perccel összeütközött két személygépkocsi. A baleset miatt teljes útlezárás van, a forgalmat Gádoros felé terelik, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

Frissítés:

Feloldotta a rendőrség a teljes útlezárást az Orosházát és Nagyszénást összekötő úton.

A helyszínelés még tart, de a rendőrség a teljes útlezárást 2018. október 10-én, 13 óra 25 perckor feloldotta, a forgalom egy sávon megindult. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy a balesetek elkerülése érdekében közlekedjenek szabályosan és figyelmesen!

Frissítés:

Befejeződött a helyszínelés a 4404-es számú úton, Orosháza és Nagyszénás között, ahol korábban összeütközött két személygépkocsi. A rendőrség 2018. október 10-én, 15 óra 20 perckor az útlezárást feloldotta, a forgalom mindkét sávon zavartalan, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális