A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Békéscsabán, biztonsági intézkedés Szarvason és elfogás Eleken

Békéscsabán, a Gyulai út és a Gőzmalom tér kereszteződésében, egy gyalogos-átkelőhelyen 2018. szeptember 17-én, 9 óra körül egy személygépkocsi elütött egy gyalogost. A mentők a nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba. Rendőri segítséget kért egy nő 2018. szeptember 17-én, 9 óra körül Szarvason, mert egy szántóföldön látott egy férfit, aki már órák óta ott sétált. A 60 éves férfi egyedül volt, nem tudott tájékozódni. A rendőrök mentőt hívtak hozzá, a mentők orvosi vizsgálatra kórházba vitték.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2018. szeptember 17-én, 14 óra 15 perc körül Eleken elfogtak egy férfit, aki ellen lopás bűntett miatt a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 32 éves eleki férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették , informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális