A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Szabálysértési őrizetbe vétel és garázdaság Békéscsabán, lopás Dobozon

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. szeptember 15-én szabálysértési őrizetbe vett egy újkígyósi férfit. Személyautót vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség korábban a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök 9 óra után néhány perccel Újkígyóson, a Petőfi utcában igazoltatták. A 27 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják. Szitkozódott és fenyegetőzött egy férfi, mert ittassága miatt nem szolgálták ki 2018. szeptember 15-én, 8 óra 30 perc körül, egy békéscsabai italozóban.

A kerthelyiségben pedig eldobott egy poharat, amely összetört. A rendőrjárőrök a 32 éves békéscsabai K. Jánost előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség gyanúja miatt kihallgatták. A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást két dobozi férfi ellen, akik elvittek 15 liter benzint 2018. szeptember 15-én, 12 óra körül, Dobozon, egy ház melléképületéből. A rendőrök mindkét férfit előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták őket, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális