A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Elfogás Kétegyházán, biztonsági intézkedés Geszten

Kétegyházán, 2018. szeptember 13-án elfogtak a rendőrök egy budapesti férfit. A 30 éves M. Krisztiánt a Pesti Központi Kerületi Bíróság kifosztás miatt, az egyik budapesti rendőrkapitányság önbíráskodás miatt körözte. A férfit a Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vette. Rosszul lett férfin segítettek a rendőrök 2018. szeptember 13-án, Geszten. A 69 éves férfi kora reggel ment el otthonról. Unokája 14 óra körül kért rendőri segítséget, mert a nagyapja nem ment haza és hiába keresték, nem találták meg. A Sarkadi Rendőrkapitányság és a Biharugra Határrendészeti Kirendeltség rendőrei azonnal elkezdték keresni.

A határrendészeti kirendeltség kutyavezetője személykereső kutyájával egy erdős részen megtalálta a férfit. A földön feküdt, nem volt vize, valószínűleg ezért lett rosszul. A rendőrök szolgálati autójukkal a legközelebbi úthoz vitték és átadták a mentőknek, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális