A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Közlekedési baleset Orosházán, Csabacsűdön, Békéscsabán és Kétegyházán

Békés megyében 2018. szeptember 13-án öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Orosházán, a Hosszú utca és a Sziget utca kereszteződésében, 6 óra 45 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpáros nőt, aki elesett és könnyebben megsérült. Csabacsűd külterületén, 8 óra után néhány perccel összeütközött két személyautó. A mentők az egyik jármű vezetőjét könnyű, utasát pedig súlyos sérüléssel vitték kórházba. 

Békéscsabán, a Kazinczy utca és a Kisszik utca kereszteződésében, 9 óra 30 perc körül egy személygépkocsi nem biztosított elsőbbséget és elütött egy kerékpáros férfit. A balesetben az idős férfi könnyű sérülést szenvedett. 

Egy órával később Kétegyházán, a Rákóczi utcában egy kerékpáros nő kanyarodás közben nekiütközött egy személyautónak. A nő elesett, sérülése nem súlyos. 

Békéscsabán, a Síp utca és a Zrínyi utca kereszteződésében, 15 óra 30 perc körül egy kerékpáros fiú nekiütközött egy személygépkocsinak. A balesetben a 16 éves fiatal könnyebben megsérült, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Képgaléria - Fotó: police.hu 

Aktuális