A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Csorváson lopás gyanúsítottját fogták el, Kondoroson kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le egy házban a rendőrök

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. szeptember 11-én őrizetbe vett egy férfit. Az 58 éves P. Mihály a gyanú szerint a kerítésen át bemászott egy ház udvarára Csorváson. Eltörte a ház ajtajának zárját, bement az épületbe, átkutatta a helyiségeket, majd egy gázpalackot és szerszámokat vitt el onnan. Ezután a fáskamráról is lefeszítette a lakatokat. A férfit, akit a helyi körzeti megbízottak azonosítottak és fogtak el, a Békéscsabai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésével gyanúsítja.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. szeptember 11-én házkutatást tartottak egy férfinál, Kondoroson. A háza udvarán élő és száraz kender töveket találtak. A kábítószer gyanúját keltő növényeket a rendőrség lefoglalta és a kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt elrendelt nyomozás során a hatóanyagtartalmukat igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális