A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Sarkadon és Gyomaendrődön, piás sofőr Sarkadon, garázdaság Békéscsabán

Békés megyében 2018. szeptember 3-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Sarkad külterületén, 9 óra körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy másik autónak. A balesetben mindkét járművezető könnyebben megsérült. Egy órával később Gyomaendrődön, a Fő út és a Nap utca kereszteződésében egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és elütötte.

A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. szeptember 3-án, 3 óra 30 perc körül Sarkadon, az Árpád fejedelem téren. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A gyulai férfit a rendőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene. 

Összeveszett két nő 2018. szeptember 3-án, 11 óra körül Békéscsabán, egy belvárosi bevásárlóközpont előtt. A vita dulakodásig, tettlegességig fajult, az egyik nő bántalmazta a másikat. Ismerősük, egy férfi is közbelépett, szét akarta választani őket. A rendőrök a nőket és a férfit is előállították. A Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság miatt nyomozást rendelt el és vizsgálja, hogy a jelenlévők közül kinek milyen szerepe volt a konfliktusban, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Képgaléria - Fotó: police.hu

Aktuális