A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Köröstarcsán és Békésen, közokirat-hamisítás gyanúja Méhkeréken

Köröstarcsán, a Deák Ferenc utcában, egy tolató tehergépkocsi nekiütközött egy kerékpáros nőnek, aki elesett és könnyebben megsérült. Fotó: police.hu

Békés megyében 2018. augusztus 21-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Köröstarcsán, a Deák Ferenc utcában, 5 óra 45 perc körül egy tolató tehergépkocsi nekiütközött egy kerékpáros nőnek, aki elesett és könnyebben megsérült.

Két órával később Békésen, a Kecskeméti utca és a Szarvasi utca kereszteződésében egy személygépkocsi a neki balról érkező kerékpáros férfinak nem biztosított elsőbbséget és elütötte. A balesetben a férfi könnyű sérülést szenvedett.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen, 2018. augusztus 21-én, 22 óra után néhány perccel egy román állampolgárságú férfi belépésre jelentkezett egy bolgár honosságú személygépkocsival. Az ellenőrzést végző rendőrök megállapították, hogy az autó műszaki érvényességét igazoló adatlap hamis. A 28 éves M. Andreit ezért előállították a Kötegyán Határrendészeti Kirendeltségre, ahol a Sarkadi Rendőrkapitányság nyomozói közokirat-hamisítás gyanúja miatt kihallgatták, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális