A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Szarvason és Sarkadon intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt a rendőrök

Két férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt Békés megyében. Egyiküket, egy sarkadi férfit 2018. augusztus 19-én, 9 óra 45 perckor igazoltatták Szarvason, a Csabai úton. Három légalkoholmérés eredménye lett pozitív nála, ezért a rendőrök a mért légalkohol értéknek megfelelő közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték. A másik férfi 2018. augusztus 20-án, 3 óra előtt néhány perccel Sarkadon, a Hargita sétányon ment autójával, amikor leállították a rendőrök.

Nála az előbbi esetben mért értéknél magasabbat mutatott a szonda, a férfit megvizsgáló orvos pedig közepes fokú alkoholos befolyásoltságot állapított meg. A rendőrök a budapesti férfi vezetői engedélyét bevonták és büntető feljelentést tettek ellene, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális