A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Egy drogos bukott Békéscsabán, kulccsal karcolt autókat egy férfi Gyulán, és egy piás bukott meg Dévaványán

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök 2018. augusztus 18-án, 16 óra 15 perc körül egy férfinál Békéscsabán, a Korzó téren. Az utazótáskájának egyik zsebében, egy zacskóban volt egy fémdoboz, amelyben növényi törmeléket tartott. Az intézkedéskor elvégzett tesztek szerint az anyag kábítószer és a férfi fogyasztott is kábítószert.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a növényi törmeléket lefoglalta és a székkutasi férfi ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Négy személygépkocsit rongált meg egy férfi 2018. augusztus 18-án, 18 óra 15 perc körül Gyulán, a Vár utcában, egy apartmanház előtt. A 69 éves férfi kulccsal karcolta meg az autók oldalát. A rendőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene. 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. augusztus 19-én, 2 óra 15 perc körül Dévaványán, a Zrínyi utcában. Egy személygépkocsi vezetőjét állították elő, mert az alkoholszonda ittasságot jelzett nála. Miután két további mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, a rendőrök a mért légalkohol értéknek megfelelően a dévaványai férfit közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális