A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Nem unatkoztak rendőreink Békés megyében

Sarkadon, a Kossuth utcában, egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi letért az útról és nekiütközött egy oszlopnak. Fotó: police.hu

Baleset Sarkadon és Orosházán, ittas járművezetés gyanúja Békéscsabán, közokirat-hamisítás Lőkösházán, elfogás Dobozon

Békés megyében, 2018. augusztus 10-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Sarkadon, a Kossuth utcában, 14 óra körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi letért az útról és nekiütközött egy oszlopnak. A balesetben a férfi, akinél felmerült az ittasság gyanúja, súlyosan megsérült.

Orosházán, a Vásárhelyi úti kerékpárúton, 16 óra 15 perc körül egy kerékpáros fiú lehajtott az útról és elesett. A mentők a fiatalt súlyos sérüléssel vitték kórházba. Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit Békéscsabán, a Bartók Béla útról, 2018. augusztus 10-én, 23 óra előtt néhány perccel.

Segédmotoros kerékpárral közlekedett és a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála. Miután további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, a férfi ellen büntető feljelentést tettek és bevonták a jogosítványát. Emellett szabálysértési eljárás is indul ellene, mert nem viselt bukósisakot, a járműnek pedig nem volt érvényes felelősség biztosítása.

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen, 2018. augusztus 10-én, 18 óra 45 perc körül kilépésre jelentkezett egy bolgár állampolgár. A 31 éves férfi az ellenőrzést végző rendőröknek egy hamisított útlevelet adott át. A férfi ellen a Gyulai Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. augusztus 10-én őrizetbe vett egy dobozi férfit. A gyanú szerint a 48 éves férfi több alkalommal is adott el kábítószert az egyik ismerősének. A dobozi férfinál tartott házkutatáskor közel 18 gramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket foglaltak le a rendőrök. A rendőrkapitányság a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsítja, a lefoglalt őrlemény hatóanyag tartalmát pedig szakértővel vizsgáltatja meg, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális